‘Rejani’ e ‘Mirani’ shokë të ngushtë edhe pas serialit, do të befasoheni çka bëjnë bashkë

‘Rejani’ e ‘Mirani’ shokë të ngushtë edhe pas serialit, do të befasoheni çka bëjnë bashkë

Seriali turk ‘Hercai’ po bëhet çdo ditë e më i popullarizuar.

Ai është duke i xhiruar për momentin dhe çdo episod i tij po pritet me padurim si nga publiku turk ashtu edhë ai i huaj, përcjell ORAinfo.

Janë roli i ‘Rejani’ dhe ‘Miraniit’ ato më kryesoret dhe sigurisht edhe më të pëlqyerat.

Ata të dy duket se janë miq shumë të mirë edhe prapa skenave të serialit e këtë e dëshmojnë fotot e tyre që i shohim çdo herë bashkë.

CujIkKQNHk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *